Midsommafton

KÄRLEK


Att läsa om min midsommarafton kommer vara as tråkigt för dig Towa det bara är dina bilder jag har tagit, men du är ju fotografen i gänget så det blir ju så att det är du som tar alla kort.

Midsommar firades i alla fall med en del av min familj, Towa, Sara, Emma, Göran, Anders, Henke, Ove.
Blev en gaen kväll, den börjades med en plötslig överraskning i bilen och resten av kvällen skulle också fyllas av impulsiva känslor.

Nästan på en gång när jag anlände till husås var det dags för den prliga bränbollen, mitt lag utklassade faktiskt trots Anders aktiva klagomål på att det var domarens fel.



Efter bränbollen blev de middag. Middagen var underbar, brudarna hade lagat och förberett de mesta när jag kom ut. Vi hade fläskfile, älgkött, vegetariska grillspett, sallader, potatisgratäng, potatis, röror, sill, tunnbröd och allt man kan tänka sig. Blev galet gott, synd att magen inte får plats med allt man vill att den ska få plats med.



Efter maten blev de emmas asgoda tårta, städmaraton med 1 och 3 minuters intervaller.
Och sen begav vi oss till Svenne.
Kvällen blev lång och fylldes av kratt, bråk,tårar, skratt igen, A och B hus, taxibeställningar för att tillslut alla skulle decka i sängen runt 4-5 på morgonen.


Fan

Jävla tankar

En liten prins

Glömde ju blogga om kanske e roliaste som hade hänt.
Thesse är här från Sthlm i några dagar, eller hon var...hon åker hem i dag. Men vi hann iaf med e liten dejt och jag fick träffa både en av mina närmaste vänner och Gabriel hennes son. Mamma va ju också hur nöjd som helst när hon fick träffa honom.

Gud vad han hade blivit stor sen vi såg honom sist. Han va så himla fin, fan jag vill också ha barn, jag vill verkligen också uppleva all glädje som kommer med ett litet barn. Han hade blivit mörkare och hade mörkt lockigt hår. Galet vacker.

Förhoppningsvis blir det sthlm snart för mig och då kanske vi hinner med en till dejt. Saknar Thesse, saknar att ha henne nära. Och även om vi inte snackar så ofta så finns hon alltid i mina tankar.


Härlig dag!

Solen är tillbaka och jag spinner som en katt av välnöje!
Kunde för en gångs skull somna om när Vasso hade gått på jobbet och vaknade inte föräns kvart över tio och klev upp.
Gjorde mig i ordning och tog en snabb sväng till Anders och spelade lite poker.
Har verklign gått pissigt i pokern men efter igår har de gått bättre. Tog mittt livs största pott på 600 kr så kvällen var räddad!!! Även i dag gick det bättre och plusade bra på dom 20 min jag hann spela innan jag skulle åka för att möta Vasso.

Vi åkte upp till Linn och där sitter jag fortfarande. Har haft en riktigt mysg dag, trots de fina vädret tog vi oss tiden att sitta i soffan och kolla på en film. Sen har vi snackat och allt och inget, varit i torvalla och handlat massa blomor och nu är vi tilbaka hemma hos Linn, väntar på att Vasso och Andreas ska sluta så jag ÄNTLIGEN ska få min älskade kina mat!
Har längtat efter asiatisk mat jag vet inte hur länge men nu ska jag äntlgen få det!

Morgondagen bjuer på mer poker med Anders, en jogging tur och sen middag.

Härlig dag

Gud vilken härlig dag det har varit.
Först fick jag sova längre än till klockan sex, sen har hela morgon, förmiddagen och eftermiddagen fyllts med mys, film, skratt och kärlek. Underbart.
Sitter hos Emma nu, skjutsade Towa och Wilmer till bilbörsen och väntar på att mamma ska komma in och att klockan ska bli 17.30 för då är det två lägenhetsvisningar som står på schemat.

Kvällen bjuder på god middag och filmtittande som de ser ut nu. =)


Test

Fan jag gjorde ett test som va länkat från Saras blogg sida, så jag länkar vidare på det här.
Stämmer galet bra faktiskt, är på engelska ska nämnas med Sara fixade ett svesk svar till mig på henne jobb.
Här är jag, stämmer läskigt bra för att vara ett test.

Jag fick bokstavskombinationen: ESFJ

varmhjärtade, samvetsgranna och samarbetsvilliga. vill ha harmoni i sin omgivning, arbetar med bestämdhet för att åstadkomma det. tycker om att arbeta med andra för att utföra uppgifter korrekt och i tid. lojala, genomför allt som påbörjats, även om det är småsaker. märker vad andra behöver i sina dagliga liv och försöker se till att de får det. vill uppskattas för den de är och för vad det gör...


Dagarna går

Daarna rullar på sakta ...och då vill jag betona sakta!!!
Det är inte speciellt kul att vara sjuk när alla andra jobbar, jag vill också jobba.
Suck, idag har jag roat mig med att varit på ögon på sjukhuset oc kolat ögonen som har tjorvat. Har fått veta att jag blivit allergisk mot linserna och inte får ha dom på 3 månader då jag ska på återbesök. Sen får vi se om jag kan börja ha endagslinser. Har fått 2 st ögondroppar utskriven som jag ska ta 3 månader.
SUCK, som att det inte räckte med eksemet.
Men eksemet ha faktiskt blivit mycket bättre, har några dagar kvar på pencilinet och det känns mycket bättre!

Annars har jag roat mig med att diska, städat toaletten och tvättat..roande va? ;-)
Men i kväll blir det lite roligt iaf, det är personalfest med sjukhuse oc det står bränboll och mat på schemat. Det bli roligt!

Ska springa ner sista gången i tvättstugan. Hoppas ni har det bra!

Fullspäckad helg

Vi har hela tiden vetat att helgen ska bli full av fest och olika saker vi har att göra. Vi har inhandlat dricka för hela helge men när vi satte oss ner för att vi verkligen skulle veta vad som hände upptäckte vi att det inte alls var så mycket som hände som vi trodde. Det var en studentskiva och en snabbis till rödön som var det enda som stod klart på schemat.
Så nu vilar vi upp oss inför rödön och sen blir det nog en utgång. Sofia är på hugget och vi är inte dom som bangar.

Jag har varit och träffa Stina, va jätte roligt. Det är ju inte allt för ofta vi hinner ses nu när hon bor i Umeå och de få gånger hon är hemma så är det inte alltid vi hinner ses. Men nu tog jag mig iaf en sväng dit och vi fikade i hennes trädgård med familj. Va mysigt. Kul att få prata lite om allt som händer i varandras liv.
 
Towa saknas mig, Sara också för den delen. Ni är 2 galet nära vänner och utan er känns det väldigt tomt måste jag säga. Men tiden går fort och eran semestervecka är snart slut och ni är tillbaka i Östersund.

Jag och vasso var i forsaån i går. Gud vad vi ade dte underbart! Trodde faktiskt inte att jag skull bada, men 2 rejäla dopp blev det och trots det kalla vattnet var det underbart. Vasso vågade sig bara på att doppa fötterna så hon va dåligt badsällskap men fick duga =P
Lyckades glöma kameran hemma så bilderna kommer sen.

Hoppas att ni också har en underbar helg för det har jag iaf! Kraaam

Utmaning

Även jag (fast jag blev bortglömd at nämnas i Towas blogg ;-) ska anta Towas utmaning om en resume av mitt liv.

För fem år sedan fick jag en nystart på mitt liv och bytte skola från Palmcrantz till Primrose, min syn på att skolan va pest och pina lyckades de få in mig på andra banor och mina 2 år på primrose kom att bli 2 av de bästa någonsin i mitt liv. Jag byte beanskapskrets till en bättre, tog tag i mitt liv och efter en del år av turbulens blev det bättre. Spelade mycket innebandy och läste instrument nivå 1 och 2 och spelade en hel del gitarr

              →         


För 3 år sedan åkte jag runt på ett flak med en cider i handen med bästa vännen och firade studenten. (Måste använda samma bild dom dig Towa för den är så jävla skön) Glad och lycklig flyttade jag 2 månader senare till Linköping med min dåvarande flickvän. Började plugga engelska som ett djur och slet för kung och fosterland för att klara av de. Var galet svårt och tungt men gav mig otroligt mycket. Linköping är en fin stad och många fina stunder hade vi där. Dock blev vi inte så långvariga. Östersund kallade och efter ett halvår flyttade vi hem igen.

  image1027     

För lite mer än ett år sedan var jag nybliven singel, blev less och bestämde mig för att ta mitt pick och pack och se världen. Till sällskap fick jag Mirja och Towa, vi skulle resa runt i Asien men som en glad överaskning spenderades nästan hela resan tillsammans med 2 andra tjejer, Anna och Maria. Kambodja var första anhalten och där spenderades 3 lugna sköna veckor. Vi var kulturella och åkte runt och kollade på allt som man "ska" se. Resan gick sedan vidare till Malaysia dit vi endast for för att shoppa. Där spenderades 7 intensiva dagar som endast var fylld med en sak (bortsettfrån en fågelpark), shopping!! Vi skulle göra hemskick från Malaysia för att slippa alla packning och jag lyckades få ihop 2 stora kartonger. Till min förbannelse blev såklart den ena kartongen snodd och jag kokade av ilska men lyckades hålla mig lugn. Resan gick sedan vidare till Thailand och det lugna kulturella livet var som bortblåst. Dagarna och nätterna fylldes av fest, musik och dans. Vi ändrade dygnsrytm totalt och vaknade sällan före 4 på eftermiddagen och gick sällan och la oss innan 6 på morgonen. Livet lekte, det var underbart och härligt och i Thailand spenderade vi över en månad. Det måste vara det bästa jag gjort i hela mitt liv.



För lite mindre än ett år sedan har jag fortfarande inte lämnat Thailand. Min kropp är i Sverige men mitt sinne är i Thailand. Jag besämmer mig för att åka tillbaka och lyckas få ett jobb som manager på en pool/restaurng. I slutet av Augusti tag jag min väska och reser iväg på hela egna ben. Inget sällskap. Ingen som möter upp mig, bara jag och väskan. 4 månader ska spenderas där, och de om kan känneteckna dessa månader är ordet fest. Galna fester.
Efter en månad där ensamen är hemlängtan stor men när Towa, Emma och Wilmer dyker upp för att stanna i 2½ månad går allt som en dans på rosor. De ska resa runt men efter mycket om och men stannar Towa hos mig hela tiden. Jag njuter av att ha min bästa vän där och vi har det underbart roligt.
Tillslut bär det av hemmåt och med fjärilar i magen åker jag redan första dagen till jobbet. Jobbar redan första kvällen och sen är det bara jobb jobb jobb som gäller.



För 3 månader sedan började någe annat än bara jobb att fånga mitt intresse på riktigt. Egentligen en ganska jobbig period när man tänker tillbaka på det men när jag var där vet jag att jag inte tyckte de va lika jobbigt. Jag bara njöt...njöt av varje sekund med dig

I går tog jag och Vasso en filt, köpte pizza och låg nere vid sjön på frösön i 3 timmar. Vädret var underbart och allt kändes oförskämt bra

     

I dag är jag sjukskriven och ska till sjukhuset för att hämta papper att ta upp till hemtjänsten. Jag ska träffa Sofia och åka och hämta mina träningskläder i Brunflo.

I morgon ska jag åka till min älskade mormor. Det vackraste och underbaraste som finns. Min längtar efter henne är stor. Jag önskar hon kunde finnas närmare



Om ett år har jag ingen aning om hur mitt liv ser ut men om planerna går som dom ska kommer jag nog hålla på med sjuksköterskeutbildningen. Jag kanske kommer vara sambo och vi kommer bo i en galet stor lägenhet, eller så inte. Man vet aldrig.
Barnlängtan finns ju redan nu men har en känsla av att jag får hålla ut lite längre ;-)

suck...

Idag var de mycket suck...
Suck till att mitt eksem inte vill ge mig sig och att jag är sjukskriven i 3 veckor nu
Suck till att jag förlorar massa pengar
Suck till att lägenheten är skitigast i världen
Suck till att disken är stor
Suck till att både Vasso oc Linn jobbar
Suck till att jag får ännu mer eksem av solen
Suck till att jag inte får äta mjukglass
Suck att Towa inte är hemma
Suck att allt bara va suck i dag

Nu kommer jag fan inte på någe mer att suck över...

2 min senare..,..
Fick just ett uppiggande sms av Towa.
Finns ingen bättre att resa med än dig. Jag önskar jag va där och kunde dela drinkarna, stranden och festen med dig!

Ne, ska ta tag i den där damsugningen, disken så kanske man kan spela lite poker innan andra halvan kommer hem =)

Sjuk

Datan hemma eller inte, bloggandet har inte riktigt tagit fart än.
Men i dag e jag hemma i sängläge. Har åkt på en förkylning...SUCK
Halsen och näsan är inte att leka med.

Men en blogg ska de skrivas iaf.
Har formaterat min telefon lite, lagt in ny musik, tagit bort lite gammal, redigerat lite bilder. Och laddar musik för fulla muggar.

Lite bilder från diverse händelser kommer det iaf här