Jul

Firades hemm i Brunflo med mamma och pappa
För första gången i mitt 22 åriga liv var vi utan mormor. Det kändes i hjärtat och hon va med mig precis hela tiden i hjärtat. Vi tände ljus för henne och hade kort på henne. Vi tittade på lite videofilmer förut där hon var med, och även fast hon är långt borta nu så kändes det som att hon var med oss i alla fall.

Julmiddagen är som vanligt helt fantastisk och mamma skämer bort mig med otroligt god mat, tror även pappa är det på ett hörn =)

Julklapparna var många även fast vi hade lovat varandra att inte köpa någe dyrt eller mycket. Men granen va proppfull och man skulle kunna tro att vi var 10 st i familjen.
Hade egentligen bara önskat mig en sak och det var Astrid Lindgrens box med hennes 23 st biofilmer. Den fick jag (och en massa andr saker) en helt underbar box med alla härliga filmerna från emil i lönneberga, pippi, bröderna lejonhjärta, rasmus på luffen, vi på saltkråkan, lotta på bråkmakargatan, ronja rövardotter och alla de andra härliga figurerna. =)

På kvällen blev det kyrkan som vanligt med underbar musik mysig stämmning och träffa min Gudmor och hennes barn.

En riktigt bra jul helt enkelt.
Jag vet att jag är dålig med bilder och jag ska bli bättre, ska försöka fixa bilderna från mammas kamera som vi tog i jul =)

God fortsättning på er alla!
Kramar

Underbara kvinna!!!

Tredje dagen jag är hemma och är sjuk nu. Men börjar känna mig lite bättre nu. Ingen feber i kroppen men dock ont i halsen och snorig och hostig.

Men kanske börjar jag känns mig bättre bara för att jag blev så otroligt ompysslad igår. Vasso kom hem med en överaskning. Det började med att jag skulle ta ett härligt bad. Och hon hade köpt ansiktsmask, hårinpackning, badkulor, badskum och allt man kan tänka sig.
Jag är ju inte direkt van vid hårinpackningar och ansiktsmaskar. Har aldrig köpt någe sånt själv i hela mitt liv. Gud vad underbart det var.
Sen när jag klev upp så fick jag vända mig om så kom hon med världens härligaste morgonrock och la omkring mig. Sen hade hon köpt sjukt sköna duntofflor. Så nu kan jag gå runt här hemma sjuk och mysa i min morgonrock och tofflorna.

Jag riktigt känner hur pengarna försvinner av att ligga här hemma och vara sjuk. Usch. Och till råga på allt har vi match i morgon som jag kommer missa. SUCK

Är hemma själv idag också, Vasso jobbar så dagen kommer fördrivas med poker, poker, poker och kanske lite diskande =)


Mycket har hänt...

Tiden rullar på och det händer mycket. Mitt i allt jobb hinner man trycka in lite annat också.
Jag och Vasso har varit hos mormor och gjort fint på henne grav.
Vi passade på att åka och fika hos min morbror innan de bar av hemåt.
resan hemåt va en katastrof och vädret va kaos. Slutade med att vi körde av vägen och att vi fick bli bärgad lite bortanför åsarna. Men allt gick smidigt och vi kom välbehållen hem som tur var.
Vi stannade till hos mamma och pappa på vägen hem där allt gick bra. Tänk att min mamma kan göra mig så otroligt glad ibland! Hela jag ler av glädje.

I fredag efter jobbet hade vi en match mot frösön. Förlusten va inte oväntad men det är ju alltid roligare att vinna. Det possitiva va att vi för varje period förbättrade vårat spel och fick in 2 mål i sista period.

I går blev det storhandling och julmarknad. Alltid lika mysigt på jamtli vid jul trots vassos kalla fötter och min brist på långkalsoner. Vi shopade loss för över 500 tillsammans och fråga mig inte på vad!?

Sitter på sjukhuset nu och jobbar kväll, resten av veckan kommer bestå av jobb och träning.

MEN...det allra största som hänt är ju såklart våran bokade och betalda resa. Den 30 mars bär det av i 3½ veckas härlig semester i Thailand. Helt underbart! Att få åka med sin kärlek gör bara saken bättre. Tänk att få visa henne mitt andra hem, att hon får träffa min vänner, äta maten och sola och bada! helt underbart!
Óch snacka om att det ska lyxas där nere. Som aldrig förr ska de spenderas pengar. =) =) =)