visste du...

..att du e typ snyggast i världen..


Vemdalen

Vemdalen bjöd på mycket här kommer lite av det.Vi hade med oss de grymaste ljudet iaf, lyckades få plats med Linns högtalare , de blev dans, maskerad och massa fest, även lite mys i soffan på dagarn när vi va bakis


image327

image328

image329

image330

image332

image333

image334

image335

image336

image337

image338

image339

image340

image341

image342

image343

image344

image345

image346

image347

image348

image349

image350

image351

image352

image353

image354

image355

image356

image357

image358

image359

image360

image361

image362

image363

image364

Känslor



I'll be your dream, I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love be everything that you need.
I love you more with every breath..
I will be strong I will be patient
U give me a reason to smile


Vemdalen

Väskan är packad
Spriten inhandlad
Biljetten köpt
Sängkläder är inte bortglömt
Vi har handlat mat, dricka, snacks och frukost för 1300 kr
Vi är 10 tjejer

FY FAN VAD KUL!!!!

Föresten, vuxenlivet känns nära...jag har satt upp mig på en lägenhet hos Östersundsbostäder.
Just nu ligger jag 2 i kön av 172, kanske får jag den.
Den ligger ovanför tennishallen, jaktstigen 20.
Shit, blir nervös, visst har bott hemifrån i 3 år, har bott i Linköping med. Med då alltid med Sara.
Jag har bott i Thailand samanlagt 7½ månad varav 4½ helt själv.
Men jag har aldrig bott i Östersund själv, och konstigt nog skrämmer den tanken mig!!!!!!!! =(

Opera

I kväll har jag fan varit på Opera konsert med mamma. Det var en upplevelse måste jag säga.
Älskar ju musik i all dess form och opera är något jag aldrig skulle sätta på hemma men det var bra i alla fall. Att se det live är lite annorlunda. En mysig kväll med mamma.
Film hann vi med också, riktigtbra film och jag annalyserad som vanligt fram rätt svar ;-)

I lördags blev en kväll i bergodalbannans tecken. Först skulle vi inte gå ut, vi skulle bara va hemma hos Vasso och kolla tv. Sen blev de ändring och vi skulle ut. Men då va Linn dålig jag nykter och vi kollade på tv så all stämmning dog. Så då skulle vi inte ut längre. Men sen ändrade vi oss i alla fall efter antydningar att jag ville gå. Så vi tog på oss kläderna för att åran privat chafför skulle skjussa ner oss. Väl påklädd med skor och jacka på ändrade vi oss igen. Så vi tog av os kläderna och jag bytte om till myrbyxor. Såklart ska MTV som bara haft serier hela kvällen dra i gång med värsta partymusiken då, så då blev vi sugen i alla fall. Drog åter igen på oss kläderna och ringde Vassos syster. Linn skjussade ner oss och runt elva va vi nere på olearys. Men så kom vassos syster och hennes vän inte in för dom va bara 20 och det var 21. Fatta vad fåningt. Så då tyckte Sofia att vi skulle gåpå G3 men min och vassos stämmning vaåterigen borta så vi ringde Linn för att hon skulle hämta oss.
Men hon surrade bara i telefonen så det var upptaget, vi skickade ett sms att hon skulle ringa upp när hon slutat snacka. Men de tog lite tid och undertiden vi väntade på henne inne på MacDonalds så rullade innebandylaget förbi. Jag gick ut och surrade och tillslut blev de så att jag hängde med dom och lämnade Vasso på MacDonalds som intygade att det va helt ok.

Men kvällen blev riktigt rolig och de va grymt kul att hänga med Mirjorna och några av dom andra tjejerna i laget.
Ringde efter Linn runt halv två, sen blev de raka vägen till sängen.
När klockan ringde 6.30 för jobbet var det någon som INTE var pigg!!! Tittade visst inte ens när jag klädde på mig för inte ens tjörjan hade kommit rätt utan var in-och-ut.

Dagen idag har varit lång men mysig med lunch hos Vasso, sällskap av Linn på jobbet och mys med mamma i kväll!

17/4

Over and out

Men jag vill inte

Funderingar

Fan att allt ska vara så komplicerat. Vet inte vad jag vill, vad som är rätt och fel och hur man ska handla för att situationen ska utveckla sig till det bästa.

Halva min kropp vill tillbaka till Thailand, skriker efter de små gatukökens goda mat, den lätta stämmningen med glada människor och fest hela dagarna. Den andra halvan av mig vill fixa till mitt liv. Skaffa en lägenhet, jobba och tjäna pengar. Plugga upp det som behövs för att söka sjuksköterska.

Jag har bestämt mig för att vara i sverige i sommar och hela hösten och vintern, kanske blir det en ny resa i januari. Men mycket kan hända tills dess. Men mitt hjärta kan inte riktigt lämna Thailand och den kärleken jag kom att bygga för landet med invånarna.
Jag älskar sverige, sverige är mitt hem och jag vill leva och bo här, men jag dras till fantasilandet på andra sidan jorden.  Men min mor och far finns här och jag vet att deras hjärta skulle bli ledsen om jag hela tiden förtsatte åka tillbaka till Thailand. Jag kan inte göra så mot dom. Jag vill att dom ska slappna av och må bra, därför får Thailand vänta lite hela enkelt, även fast det skapar en hel del ångest hos mig.

Sen har vi min hjärtavän här hemma i sverige. Där det är allt annat än lätt, känslor som åker upp och ner, funderingar om framtiden och livet. Vad som är rätt, fel, bra eller dåligt.
Önskar att det kunde vara lätt.

Idag är det är en härlig vårdag, dagar som denna får mitt hjärta att le, att glömma Thailändska värmen och glädjen som finns där och istället se vackra Östersund, med den friska luften och härliga vårsolen.
Det blev fika och korsord med Towa och Cissi först, massa struntprat om allt och inget. Härligt!!
Sen gick vi på stan, skönt att kunna gå utan jacka. Stannade till på tehuset för att sedan rusa till sjukhuset och jobba kväll.

Kväll kan komma att bli jobbig med funderingar, och tankar som snurrar runt i ett enda virrvarr. Medicinen hete Linn som alltid finns där i ur och skur. Underbara vackra människa. Dig vill jag alltid ha i mitt liv. Ligga i soffan, mysa och prata med dig är bland det bästa jag vet. Avslappnande och uppiggande.

I morgon jobbar jag 8-13 och ska höra med Towa om vi ska dejta, kanske kan man få träffa Wille lite? Ska höra med Emma. Pokern får vila lite. Har plusat bra men just nu kan det bara gå åt ett håll känns det. Det får vänta lite.

Ska ta och jobba lite nu, kan ju inte sitta här och dega hela dagen.

Maskerad

Ja då kom äntligen den efterlängtade 12:e och de va dags för maskeraden.
Fy fan vad alla vad snygg. Alla hade ansträngt sig så jävla mycket och var så himla fina. Det var en grym kväll, kan inte beskrivas i ord. En bild säger mer än 1000 ord ;-)

                                                                                                                                                   

Segast

Som vanligt är jag segaste i världen att uppdatera men här kommer iaf en uppdatering.
I lördags blev det en oplanerad utgång på Marite som hadesudio 54 tema. Rfsl hade annordnat den och de blev grymt kul, towa bjöd på klyftpotatis och nuggetsinnan och Cissi stod för underhållningen. Sing star...och fan vad vi sjöng, grymt kul och killarna som stod vakt utanför Harrys fick sig en riktigt konsert.
Allt eftersom kom fler folk till förfesten, och vi hade ingen stress ut utan kom ner på krogenförst kvart över tolv-halv ett. Towa, Cissi och Kerstin va galet snygg i glitter ch glamor. Marre dissade tyvärr den snygga klänningen som Towa hade till henne utan blev istället snygg i en röd tajt klänning. Men jag hann iaf fånga henne på bild innan hon tog av sig den ;-)

En grymt rolig kväll faktiskt, ofta så kan de nog bli det som en oplanerat som blir roligast!
Roligaste kvällen på mycket länge!

                        


Det andra roliga som har hänt och måste uppdateras om är i tisdags då det blev en resa till Ikea för mig, Sara och Towa. Också ganska oplanerat där vi dagen innan eller om de va 2 dagar innan kom på att vi skulle dra iväg.
En härlig bilresa med start klockan nio på morgonen. Lite problem med bilen hör väl till och de började med att jag pajjade vindrutetorkarna och vi fick stanna på vägen och köpa nya. Sen körde vi på en sten inne på Sara gård och fick backa och ha oss en stund innan vi kom iväg.
Men runt halv tolv va vi på Ikea. Och de va grymt kul måste jag säga. Köpcentrent Birstasom blev stopp nummer två va väl helt ok, jag va slut innan vi ens hade börjat och efter att ha suttit på en lastvag på Gina i 2 timmar va jag helt slut. Sara och Towa provade kläder till förbannelse. De tycktes inte finnas någe stopp. Hade dom haft mer tid hade dom väl handlat upp hela affären, men tillslut kom vi ut därifrån och gjorde resten av köpcentret relativt fort.
Hemvägen va lång och för en trött Lollo blev de lite väl mycket, så Towa fick ta över rattenockörde oss säkert hem.
Vi köpte med oss godis, dricka och frukt och sattoch myste alla ganska trötta på hemvägen.

              

Turbulens

Få människor i min tillvaro verkar ha det stabilt nu. Relationer bryts upp, tårar fällts, tankar snurrar.
Skuldkänslor lägger sig som mörka moln omringar en. Osäkerhet, ensamhet, rädsla och förvirring tycks vara det som kännertecknar mina närmastes tillvaro nu, inkluderat min egen.

Viljan att göra något bra, att finnas till och kunna göra andra lyckliga är tillfredställande.
Men lika tillfredställande det är att göra någon lycklig, är det jobbigt att såra någon.
Känslan att krossa någon man bryr sig om, tycker om och älskar känns lika skarpt som ett rakblad mot armen.
Det gör ont, men det man hela tiden måste komma ihåg är att man lever livet för sin egen skull.
Man kan inte vara med någon av rädsla för att såra eller göra illa.

Ibland måste man såra för att personen sedan ska kunna finns lyckan på ett annat håll

Jag vill fråga varför det ska vara så jävla svårt ibland, varför man ska tvingas ställas inför så svåra val.
Men om livet skulle vara en dans på rosor skulle det inte vara livet och man skulle då inte uppskatta dom riktigtbra stunderna i livet. et blir inte altid som man trodde eller kanske ville. Men så är det.

"Efter regn kommer solsken"

Ja de va ett pepptalk till er alla där ute, men kanske mest för mig själv.
För att övertyga migsjälv att jag faktiskt gjorde rätt som avslutade en relation med en väldigt fin människa som jag har väldigt fina minnen med.

Min nya kärlek

Jag har hittat min nya kärlek, jag har tidigare förundrats av hennes sköna sound, den hesa rösten som sätter alla toner utan att höras ansträngd. Hennes röst sticker ut ur mängden, många andra sångare kändes plötsligt ganska blek och opersonlig till skillnad från hennes....

Frida Öhrn kom och sjung för mig i natten, låt mig få somna till din hesa stämma!