Tråkig

Jag har nog den tråkigast bloggen i världshistorien. Jag vet att jag är kass på att uppdatera och när jag väl gör det står det inget av intresse. Men datorn hade en låg prioriteringssiffa nu, med jobb, träning, sambo och vänner hinner man inte med mycket av bloggandet.

Sitter på sjukhuset nu. Kvällen har varit hektisk. Vi har inte suttit många stunder denna kväll måste jag säga. Patienterna kommer som på rullande band vare sig man vill eller inte, vare sig det är fullt eller inte.

I går var jag och Vasso på Mamma Mia, det blev min andra gång. den är ju så gudomligt bra den filmen. Man blir så otroligt glad i hela kroppen. Scenen med dottern och mamman var dock lika känslosam och tårarna kunde inte hållas tillbaka.

Till veckan har vi seriepremiär mot krokom. Ser jag fram emot. På måndag har vi träningsmatch mot dom så det bli uppvärmning då.

Jag och Vasso letar lägenhet för fullt, vill ha en stor härlig lägenhet, gärna med öppenspis, balkong, högt till tak med stora öppna fönster, ett stort sovrum med en fin utsikt. Har ni någon på lager så hör av er =)

Suck

Ibland känns de som allt bara är strunt samma
Som att de spelar ingen roll vad man gör, om man är ärlig eller oärlig.
Om man är snäll eller dum. Rättvis eller orättvis.
Allt är bara en enda stor suck nu. En suck och en önskan om att jag kunde förflytta mig från den här kalla soffan till ett varmt ställe. Suck

Ja en deppig blogg där jag suckar åt mig själv och mitt liv. Men sånna stunder kommer ibland.
Men efter regn kommer solsken

Jag vet...

Jag vet att min blogg inhåller en miljonstavfel varje gång.
Men så är det ska gå fort när man skriver.

Dagarna rullar på. Har haft en weekend i sundsvall med Vasso, ikea, kasino och stan. Hade de toppen mysigt.
Mor och far är i Turkiet nu i 2 veckor så vi spenderar en del tid i brunflo också.

Håller på att försöka få det lite hemtrevligt i lägenheten också.

Jobbar en del nu, mycket kvällar och helger vilket inte alls stämmer med innebandyn. Har lyckats tagit ledigt på söndag då det ska spelas 2 matcher. =)

Undra om jag någonsin kommer sluta sakna min mormor så mycket.