19 januari

Ja mina vänner, den 19 januari smäller det.
Jag har kommit in på sjuksköterskelinjen och börjar då skolan igen för första gången på 4 år.
Gud vad nervös jag är. Bara att hålla tummarna och hoppas att det här går vägen. =) =)

Nyårsafton

Ja årets nyårsafton blev minst sagt lugn.
Efter att ha legat sjuk i 2 dagar med feber och extremt svårt att andas masade jag mig i alla fall upp ur soffan och skulle äta en nyårsmiddag.
Klarade av middagen men sen blev de jobbigt. Kunde inte ens sitta upp. Och andningen blev mer och mer jobbig och runt sju-åtta va det jag och Vasso som åkte ned på akuten pga att jag inte kunde andas. Där tog som ett antal prover, jag hade ett tryck på 154/73 och en puls på 148.
Dom tog en temp som visade 38.1 när jag kom in, då hade jag fortfarande ipren i kroppen. En timme senare tog dom en ny temp när jag blev allt sämre och frös som ett asplöv. Tempen låg då på 39.9 och steg mer gjorde den sen.

Vasso väntade med mig tålmodigt och la på mig filt efter filt efter filt och bådas jackor, sov av och till medans vi väntade och efter mycket om och men fick jag ligga och inhallera.
Pulsen ville dock inte gå ner och dom ville att jag skulle läggas in. Men kul på nyårsafton då. Ne jag ville hem till våran säng och sova med Vasso.
Så jag fick åka hem med medicin och en lunginflamation.

Så nu ligger jag här, sjuk för andra gången i december och grämer mig över att jag missade att jobba både nyårsafton och nyårsdagen. Hade varit fina pengar. Andningen är bättre men fortfarande jobbig. Hoppas vara tillbaka till livet om 1 vecka iaf