Cirkus

Ja i natt var de cirkus, hur jag som låg hemma och sov i stilla ro kunde bli inblandad har jag svårt att fatta men de blev jag klockan tre halv fyra på morgonen iaf. Haha.
Ja bara hoppas allt kan vara glömt och förlåtet =)

Tänk vad konstigt det är hur kroppen fungerar. Tänk att en lite strykning på min arm kan få hela världen att skaka och hela jag att bli varm och får fjärilar i magen. Tänk att en så liten beröring kan bli så speciell bara för att det är en annorlunda situation. En oskyldig lite hand på armen kan kännas som den mest intensiva kyssen i världen bara för att det är på ett ställe där det är "förbjudet" att röra varandra.
Oj vad min mage kittlar och hjärtat slår volter. Blir brydd på hur kroppen är funtad.

För övrigt är det som vanligt bara jobb jobb jobb. Pokern suger och jag har sedan 2 veckor tillbaka inte vunnit en enda spelad hand. Proffsen säger att det bara är att fortsätta men snål och fattig som man är tar de emot att riskera att förlora allt man vunnit. För de ska ni veta att bara för att jag vann en rejäl slant i poker SM betyder de inte att jag är rik och lever upp pengarna på onödiga saker, jag fortsätter mitt vanliga liv där jag försöker tänka på vad jag gör med slantarna och lägger dom vunna pengarna på mitt sparkonto.

Innebandyn är en katastrof och på 2 veckor har jag inte gjort en enda träning pga jobbet och när man väl ska åka och träna så avstyrs träningen när man sitter i brunflo, redo för träningen.

Sen så ska jag passa på att nämna (eftersom min flickvän är seg) att jag verkligen hoppas och ser fram emot att det ska bli en fika med Vasso, Anna, och Alex snart  =) =) 

Sena kvällar

Pokern får ligga på sidan den här helvetiska veckan med 6 kvällspass.
Från tisdag till söndag kväll. Det e ganska segt de måste jag säga. Men snart e den avklarad och liver går tillbaka till att de tidiga kvällarna runt tio, träningar och pokern.
Det e ju det enda som e possitivt med att jobba kväll, att man kan lägga sig klockan tre på natten utan att vandra som ett levande lik dagen efter.

Båda träningarna den här veckan har blivit missade tråkigt nog och nästa helg bär det av till sundsvall för att bo på ibis hotell och spela 2 st matcher.

Vasso har faktiskt varit världens underbaraste, hon har städat, lagat mat, tagit hand om mig nu när jag jobbar så mycket.
Det e  kärlek de =)

Sara och Lotta befinner sig nu på Koh Chang. Jag visste att dom skulle älska den ön. Vem gör inte det. Fy fan vad jag längtar till Thailand, och om allt nu går som det ska så får jag sällskap av Towa, Fia och Vasso.
Hur som helst så ska jag tillbaka frågan är bara när det blir.

Gud, kockan sniglar sig fram, kan den inte bli tio snart så det är slut för idag. Efter jobbet blir det rabarber paj hos Linn och Andreas. Mums!


11 i poker-SM

Ja de blev en härlig (eller ohärlig) elfteplats i poker sm.
Första dagen avslutades med ca 230 spelare och jag var en av dom och alltså garanterad 4664 kr. Jag var överlycklig och flög hem på små moln.

Dag 2 spelades i går och de skulle spelas ner tills det var 10 spelare kvar. Jag spelade tajt och med många goda råd från Henke, gick de riktigt bra. Tillslut var vi 11 kvar och jag hade possititon 6.
Men efter att raisat, och blivit ställd och varit tvungen att lägga mig tappade jag fort med tanke på blindsen som var på
40k och 20k.n Varav mina höjningar till 150k.
Tillslut sitter jag på bigblind och blir ställd med ca 550.000 kvar i staken. Jag har AJ klöver och blir som shortstack tvungen att syna. Killen ställde mig med 8,4 och på floppen kom 4,3,3. ETT ENDA stort SUCK!
Så otroligt tråkigt att åka ut platsen innan finalbordet. Helt otroligt.

Men jag vann iaf ca 31.500 och är ju helt otroligt nöjd med. Har aldrig vunnit så mycket pengar förut och är ju helt sjukt glad. Men det är trots allt surt att åka ut innan finalbodet på 11 platsen. Men fan ändå ganska grymt att jag tog mig så
långt. Men jag hade inte klarat det utan Henke, så tusen tack för hjälpen!!!