AvresaSnart så, nu är det nära, i morgon klockan kvar i tre bär det av till Stockholm.
Sen vidare till underbara thailand. Jag längtar, efter ett år i Sverige utan ett besök i Thailand är abstinensen stor
Kan inte låta bli att känna att Thailand är som mitt andra hem. Jag har upplevt så mycket här, på gott och ont.

Och att jag ska få visa detta underbara land för min Vasso gör de hela ännu bättre.
Hon ska äntligen få möjlighet att förstå vad jag pratar om, uppleva, känslan, lukter, smaker och en värme hon aldrig upplevt förut. Jag kan inte lova att hon ska älska det men hon kommer iaf kunna relatera till allt jag berättar och säger.
Vi ska börja våran resa i Bangkok, med shopping. Det kommer att bli svettigt, virrigt, stressigt och alldeles, alldeles underbart! 3-4 dagar fartfyllda med massor av kläder, skor, mat, vaxning, stora varuhus. För att sen göra ett hemskick till Sverige och sätta oss på första bästa flyg ner till Phuket.

Där kommer värmen, vindarna från havet slå som varma vågor mot våra ansikten efter ett hektiskt bangkok där avgasluften är stark och bitsk.
Det blir sol, bad, snorkling turer, the beach, james bond öarna, phi phi öarna, fest, dricka, vattenskoter, god mat, bra böcker, massor av mys, massage, pedikyr, manikyr, klippning, slingning, och mer shopping =)
Vi åker sedan vidare med flyg till Pattaya, till nattens, neonljusen och barernas stad.
Här blir vi på obestämd tid beroende på hur lång tid vi kommer vara i Phuket, men dagarna kommer garanterat fyllas med fest, lite bad och massor med shopping.Om vi lessnar på Pattaya kommer vi bege oss några dagar till paradisön Koh Chang, I jämnförelse med Pattaya där dagarna är korta och nätterna långa är Koh chang raka motsattsen. Hela kroppen fylls av lugn, nästa ett lugn som kan bli för påtagligt efter Pattayas vilda fester. Men underbart vacker natur som gjord för ett par. Dit kommer vi åka för mer sol och bad, och åter mer sol och bad med god mat.Resan kommer bli fantastisk, underbar, säkert lite tjafsig men det e vi inställd på. Men vi kommer återvända till Sverige inte bara med resväskorna fulla av nyinhandlade saker utan även en proppfull rygsäck av upplevelser, minnen och närhet. Jag vet att vi behöver den här efterlängtade semestern och det kommer göraoss gott.

Men kan inte låta bli att känna ett sting av sorg i mitt hjärta. En ständigt närvarande saknad kommer finnas i mitt hjärta. Inte bara saknade av min mamma, pappa och mormor.
Utan även saknaden av min absolut bästa och närmaste vän. Min underbara Towa som tidigare delat alla upptåg i Thailand med mig. Allt underbart och alla vilda fester gjorde vi tillsammans. Hela tiden när jag jobbade i Pattaya, alla backpacking även i Kambodja och Malaysia.

Du kommer vara saknad det ska du veta. Men du kommer finnas med mig varje steg, bara så du vet! ♥
Snart så...

Ja dom två stora dagarna närmar sig med stormsteg.
Idag är det tisdag och det är nu bara 3 dagar kvar till den fuktade tentan. Shit!
Tror faktiskt inte de kommer gå vägen den här gången.
Alla eletrocyter, encymer, elektrolyter, elektroner, pepsin, pepsinogener, lipas, amylas och gud vet allt blandas ihop till en endå stor röra.

Trots att jag har världens underbaraste tjej som förhör mig dagarna i ända känns de tungt.
Men efter regn kommer solsken, och nu är det verkligen bokstavligt talat.
Som vi vet bär det va på söndag, först till sthlm och sen Thailand.

Gud vad jag längtar, och undertiden ska en tapetserare fixa till våran lägenhet så när vi kommer hem kommer allt vara nytt och snyggt. Bilder kommer sen.

Ska även försöka mig på att lägga ut lite bilder under resan, men lär väl antagligen inte vilja ägna så mycket tid till datan.

´Försesten måste bara berätta att jag och Vasso har varit hemma på två underbara middagar hemma hos mamma och pappa. Tänk vad dom gör mig glad, de va verkligen jätte mysigt och dom hade gjort hur fint som helst med dukningen, god mat och efterrätt. Herregud vad jag blir glad i hela mitt hjärta!

Äntligen!

nu har äntligen det efterlängtade internet kommit, efter många samtal, och besök av bredbandsbolaget funkar det tll slut nu. Min tid springer alldeles för fort fram.
Den fruktade anatomi och fysiologitenten är om lite mer än 1 vecka nu.
Usch, vill att tiden ska släpa sig fram. Kan inte förstå hur jag ska hinna lära mig allt tills dess

Det som är roligt med skolan är iaf att jag klarat de första två deltentorna i anatomin och i dag fick vi tillbaka första tentan vi hade för ca 1 månad sen i omvårdnad
Det finns betygen A, B ,C ,D, E och F
F är underkänt och E är godkänt och A är de högsta då man bara får ha 3 fel
Och jag hör och häpna fick ett A. Hade endast 2 fel och det här gjorde min dag såklart!
Bäst att suga i sig all glädje man kan dessa timmar för snart blir de tillbaka till skolbänken, hela kvällen ska ängnas åt att plugga såklart.

Så va de ju de här med tiden som jag vill ska släpa sig fram, på ett sätt vill jag ju även att den ska springa fram för för den 29 onde bär det av till sthlm för att på morgonen den 30 onde åka 3½ härliga veckor till thailand!!!
Helt underbart ska de bli! =) Jag och min underbara Vasso ska äntligen få en lång, härlig underbar semester tillsammans. Gissa om jag längtar.

Bilder på lägenheten kommer snart, just nu är det skolbänken som gäller =)

Kram på er


Flytt

Nu har vi flyttat, ÄNTLIGEN
Bilder kommer sen, har inget internet hemma än =(

I går kom Emma, Wilmer Towa och Henke med inflyttningsblommor och tårta
Sötnosar

Mer och bättre uppdatering kommer snart