Trött

Att jobba så många kvällar på raken är uttröttande. Gud vad jag längtar efter att få komma hem och mysa ner mig i sängen. Träningarna har jag missat den härveckan också. Tråkigt, det är nog den enda nacktdelen med det här jobbet att det är så många kvällar.

Ser fram i mot helgen galet mycket. Jag och Vasso ska till Sundsvall, gå på kasino, kolla stan, mysa och på söndag ska vi gå på ikea.


Det börjar kännas lite bättre med allt faktiskt, måste inse att hon inte kommer tillbaka och istället se possitivt på att hon har det bättre nu och hennes avslut vart perkekt.

=)

Vasso jag är så jävla kär i dig
Tack för att du finns vid min sida hela tiden

Dimma

Jag tar inte in vad som händer
Jag går runt som i en dimma.
Idag skulle jag ha jobbat första dagen men kunde inte förmå mig att gå dit
I morgon ska jag verkligen försöka ta mig i väg, skulle vilja vara och träna istället men ska verkligen försöka jobba
Känns konstigt att träffa gammla människor när jag inte ens kan träffa min mormor
Jag vet att det är konstigt att tänka så
Tog mig upp ur sängen i dag runt halv sex

Jag önskar att Vasso kunde komma hem jag vill att allt kunde vara som vanligt

Jag ringde momor idag men det var inget svar.....

Jag Älskar Dig

Det är overkligt, det finns inte
Vissa stunder så känns det som hela min värld ska rasa samman
Kan bara inte förstå hur allt kan fortsätta som vanligt utan dig
Det finns ingen, och jag menar verkligen ingen som jag någonsin älskat så helhjärtat som dig
Du har alltid varit solen i mitt liv
Utan att försköna eller förfina så är du den snällaste och omtänksammaste människa som någonsin funnits
Jag älskar dig föralltid, för mig kommer du alltid leva, för mig är du liv.
Det kommer alltid vara du och jag


Träningsvärk!!!

I dag var det med nöde och näppe som jag bestämde mig för att åka till jobbet i morse, jag tror att varje liten muskel i min kropp värker.
Varje steg gör verkligen ont och jag har helt galen träningsvärk!

Och att 10 gånger böja sig ner för att dra på strumpor, byxor och böja sig och städa under sängar det är rena rama tortyren. Gud vad längtar tills dagen är slut. Fast jag gruvar mig för dom 4 trappor som är upp till lägenheten och för alla toalettbesök som är kvar under dagen. Att kissa är minsan inte heller en dans på rosor för låran smärtar och jag får dunsa ner på toaletten för att kunna sätta mig.

Men vänta bara, när säsongen är slut ska jag va lika smidig som den här sköna damenOjoj, livet är inte lätt. För övrigt är det som vanligt, dagarna släppar sig fram bara för att jag vill att dom ska flyga fram så jag får hem min andra hälft. 13 dagar kvar tills hon finns vid min sida och antaligen blir ni jätte irriterad på mig som skriver så mycket om henne. Men hur ska jag annars få utlopp för min saknad. Jag menar, hon får ju redan höra att jag saknar henne ca 439794249 gånger om dagen, så nu måste ni andra också få veta de åtminstånde en gång om dagen =P

Ikväll blir det middag hos Linn, efter de skulle de bli utgång var de planerat men pga omständigheter blir de inget men de e lugnt. Jag är ändå helt slut! =)


Os

Yes, då va os igång och invigningen snart avklarad. Inte helt fel att jobba kväll ibland.
Här är det lugnt och skönt och personalen är den bästa!
Hela gänget tog och beställde kina mat, och tillsammans med, ris, kyckling, biff, suchi (eller hur de nu stavas), vårrullar, sallader, och drickor slog vi oss ned framför tv:n och såg en del av invigningen. Jag längtar tills friidrotten kommer igång, dock jobbar jag för de mesta men lite ska jag väl hinne med att se.

Helgen är föröverigt väldigt uppbokad, och tur är väl de så lipper jag kanske tänka like mycket på vad min fru har för sig på andra sidan jorden ute på nattklubbarna som inte stänger föräns åtta på morgonen.
Såklart finns där en oro, men konstigt vore ju annars. Får hoppas att hon har kul trots mina fåniga tankar.

Hon saknas mig otroligt och nätterna är ensama och långa. Jag vill ha henne vid  min sida och drömmar om att hon finns med mig. Till tröst får jag iaf höra hennes röst x antal gånger om dagen vilket känns skönt. Hon har till och med haft lyxen att se mig webcam vilket jag inte haft än så länge.

Nu är det dags för lite fikautdelning. Ikväll blir de film hos Linn innan sängen kallar.

Mamma Mia

Jag och mamma har haft en hel eftermiddag tillsammans. Vi började med en sväng på stan och middag direkt efter jobbet, det blev Shanghai Wook. Gott som vanligt, är riktigt svag för asiatisk mat.
Till halv sju bio höll vi knappt på att få biljetter. Det var fullbokat när vi kom dit men de skulle släppas 35 biljetter om dom inte hämtats ut 10 min innan bio började. Vi stod lite irriterade och väntade efter att ha varit på stan sen halv fem utan att tänka tanken att gå dit och köpa biljetterna i förväg. Men biljetter fick vi, och en kanon plats.

Filmen var underbar, det var en energikick att se medelålderskvinnor springa runt, dansa, sjunga med ett leende från ett öra till det andra. Filmen var upplyftande och trots att de sjöng sig igenom en stor del av filmen var de något man aldrig tänkte på. Istället lyssnade man med glädje på låtarna som man kan utan och innan.Filmen handlade om bröllop och det är faktiskt med ett hug i hjärtat som jag återvände hem till Frösön. Det var nära och kärleksfulla scener på mor och dotter när modern hjälpte dottern att förbereda sig inför sin stora dag. Jag vill ha samma sak, jag vill att mamma och jag också ska göra mig iordning inför mitt bröllop. Jag känner på någe sätt att jag har orsakat mamma och pappa så mycket tankar, funderingar och problem. Och nej jag vet att jag inte är dålig och att jag inte har gjort någe fel. Men trots de finns det en sorg i mitt hjärta att jag inte kan ge mamma och pappa det jag så gärna vet att dom vill ha. Kanske känner jag min mammas tankar och känslor så väl för att vi trots allt enligt mig står varandra så nära. När den långa scenen spelades upp fick jag bita mig hårt i tungan för att inte gråta. Jag vill så innerligt ge dom allt och lite till, jag vill ge pappa lyckan att föra fram mig på mitt bröllop, jag vill ge mamma lyckan att se på. Men jag vet också att det antagligen inte kommer bli så eftersom jag inte verkar ha förmågan att bli kär i en kille.
Jag vet att många inte kan förstå mig, hur jag kan bry mig så mycket. Men det skulle ni också göra. Har man haft världens bästa föräldrar som gjort allt för att jag ska må bra, funnits där i vått och tort och älskat mig mer än man kan älska en människa så skulle ni också vilja göra dem lyckliga. Och även om det i vissa fall inte går att uppfylla, för mitt liv är mitt och jag måste leva det för mig och inte någon annan, så skulle jag av hela mitt hjärta vilja ge dom det ögonblicket som skulle betyda så mycket för dem. Tårarna kommer och jag skulle på nått sätt vilja säga just det här till er.
Att jag faktiskt önskar att jag kunde ge er det här ögonblicket. Att jag vill se er lycklig. Att jag vill att ni ska vara stolt över mig, att jag vill göra er lycklig. Om ni ändå visste vad ni betyder för mig. Om ni bara visste vad jag bryr mig om er. Ni vet antagligen inte det för jag är så dålig på att säga det till er. Jag önskar att ni kunde läsa mina tankar och se vad det här sliter i mig. Men hur jag än vrider och vänder på det här finns det ingen lösning. Jag är lycklig med Vasso, jag älskar henne av hela mitt hjärta precis som jag älskar er av hela mitt hjärta. Jag kan inte älska någon annan för eran skulle även om det finns stunder då jag önskar att jag kunde det.

Om ni bara visste vad jag vill er väl. Ni är dom bästa föräldrarna en dotter hade kunnat ha

Jobbigt

Kvällen är jobbig, att vara ensam i din, våran lägenhet känns inte alls roligt. Jag vill ha dig här
Gjorde så klart en osmart grej när jag började kolla på alla korten och en klump ganska snart formade sig i magen.
Jag är töntig jag vet det. Jag får skylla mig själv.
Snart är det sängdags

Jag har lagat mat, spelat poker, kollat på film, laddat musik...ja allt för att tiden ska gå. Tyvärr går de sakta och klockan är bara nio. Och krafterna för att städa finns inte =(

I morgon blir det bio med mamma och efter det ska vi åka hem till Brunflo och där ska natten spenderas.
Kyss till min vackraste Vasso där i Grekland

Vill inte

Nu har hon åkt. Nu sitter hon på planet ner till stockholm min ängel.
Gud vad jag önskar att hennes plan var inställt och att hon skulle komma tillbaka och lägga sig i sängen med mig ikväll.

Jag älskar dig Vasso, det finns ingen som dig.
Det kommer bli en pers att vara utan dig i 2½ vecka...

Nedräkningen har börjat...