Gaahh

Har ingen data längre, den är och har varit inne på lagning länge. Suck suck suck.
Tur att bästa vännen sitter på 3 datorer så man får låna en av henne.

Skolan har börjat igen. Nollningens vecka och den har fan varit hård, trots att jag varit nykter så har den slitit och känns hård. Men såklar roligt att lära känna alla nya och få ta hand om dom lite.

För övrigt så tar träningen nästan all tid vilket gör att mycket av mina tankar fokuseras på hur jag ska kunna bli bättre i mitt knä och min strålning i vänster ben.

Får regelbunden akupungtur (eller hur de nu stavas) av min sjukgymnast men de verkar inte som att de hjälper. Väntar på en remis för att få komma till ortopeden och står även uppskriven på idrottsskademottagningen som har knäspecialister.

Lördag idag och jag jobbar kväll. Sista dagen på nollninsveckan så de blir snabba ryck efter jobbet och hem och byta om. Ska bli kul faktiskt.

Vasso är i grekland så jag är ensam hemma nu. På måndag kommer hem och skönt ska väl de bli. Sängen är alldeles för stor utan henne. Och jag e alldeles för ensamen utan henne. Dock ska erkännas att denna vecka har de varit så mycket att göra så jag har knappt haft tid att märka att hon är borta. Men på kvällen när man ska vara ner och inte har någon som kryper upp i min famn eller jag kan krypa upp till är det tomt.
Saknar faktiskt min Vasso sjukt mycket.

Ne nu ska jag äta frukost innan jobbet.
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback