HELGEN

Ja då va helgen snart över, eller nu är det ju helg ända tills på tisdag men lördag kväll nu och söndag i morgon och sen va ju helgen nästan över. Den har varit riktigt bra


I går, fredag hade vi middag hemma hos mig, jag Vasso och Linn. Jag bjöd på lax, klyftpotatis och en härlig sallad. Det vart sjukt gott. Bland de godaste jag någonsin ätit. Mums! Vi lagade maten tillsammans och vi var minsan proffs kockar.

         

Och eftersom måndag är början på mitt nya liv så passade vi på att svulla riktigt ordentligt, vi köpte chips och godis, dock de blev de mesta kvar tills i dag. Godiset sparade jag till mamma och pappa men de som va kvar av chipsen åkte i soporna i dag när jag kom hem efter jobbet.



Så var det ännu en kväll på jobbet och jobbade med mina favoriter, va en härlig kväll, på grund av att vi har kräksjukan så har vi stop på intag vilket gör att det blir väldigt lugnt. Vi hade tdigare bestämt oss för attha lte knytkalas, så vi hade alla med oss lite olika maträtter, jag stod för tunnbröd och påskmust. Vart riktigt gott, resten av kvällen flöt på lugnt och harmoniskt.

    

Efter jobbet åkte jag och umgicks lite med Vasso men kvällen blev tidigt, hade en hel att städa och tvätta. Och nu ligger jag hemma i sängen och spelar lite poker, í morgon jobbar jag kväll på sjukhuset igen.
Dagarna flyter på fort, vilket e skönt, när min jobb period är över ska de börja pluggas igen.
Då står det Geografi på schemat! =)


Kommentarer
Postat av: Ewie

MUMS med mat!

Postat av: Michelle

Skitsnygg blogg!

kolla gära in min: http://miiichaa.blogg.se - uppdaterar en eller flera gånger per dag om kändisar,mode och livet =)

2008-03-25 @ 17:18:56
URL: http://miiichaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback