Pattaya, Koh Chang och Songkran

Kan nagon vettig manniska saga till mig varfor man plagar sig i solen, svettas och sliter for att bli brun nar man anda bara flagnar bort de sen?

  

Vi har varit i Pattaya, de har de hant en hel del men mycket ar dessamma.
Andra dagen vi va dar akte vi pa Pattaya underwaterworld. Riktigt fint men mycket fina fiskar. Har mer bilder vi ska visa er sen men just nu finns de inte tid till alla bilder.

       

Det roligaste med trippen dit var att man fick, for en ganska dyr slant, dyka med hajar, rockor, skolpaddor mm.
Efter lite funderande och bidrag fran Vasso bestamde jag mig for att dyka och det var vart de. 1 timme tillsammans med hajar pa 4 meter och rockor stora som hus, ja riktigt haftigt har lite filmer och sa som ni ska fa se sen.

        

For tillfallet befinner vi oss pa Koh Chang, vi bor primitivt tillsammans myror, spindlar, odlor och utan AC. De funkar men kanner att jag inte skulle vilja stanna har en langre tid. Vasso ar nog beredd att halla med. =)
Vi aker tillbaka till Pattaya pa torsdag och dar ska vi fira Songkran och sista dagarna tills hemresan vantar.


         

Hoppas ni har det bra sa hors vi mer sen. Massor med kramar fran oss

Sol, bad, lyx och ont i magen

Bangkok va som vi forvantat oss, hett, stressigt, langa dagar, lite somn, skitigt, mycket avgaser och alldeles underbart. Vi shoppade sjukt mycket, hittade massor med bra saker. Sa nu ar garderoben fornyad. Vi akte aven pa flodmarknaden och va riktigt turister =)

     

Nu ar vi i Phuket och har det helt underbart har borta. Kommer just fran en riktigt lyxig ansiktsbehandling. Ett riktigt fint stalle som gjorde allt enligt konstens alla regler for endast 60 kr.

     

Det har blivit mycket sol och bad, och trots mina forsiktighetsatgarder med all insmorning och t-shirt sa har jag lyckats branna mig. Rod som en krafta pa brostet, axlar och armar, men har varit i skuggan nu i 2 dagar sa i morgon ska jag forsoka mig pa nagra minuter igen.



I gar va vi pa utflykt till Phi Phi, jag var noga med att se till att vi fick ga iland den har gangen och inte bara stanna ute i viken med baten. Utflykten var faktiskt en stor besvikelse. De va nu ca 2 ar sedan jag Towa, och Mirja va dar, det va helt underbart. Nu hade turisterna bomborderat stallet och byggt en stor fet bla brygga mitt i vattnet, langs hela stranden lag det speed batar och de hade sparrat av ca 15 meter pa stranden som man fick bada, tillsammans med alla avgaser. Ne det va trakigt, hade velat visa Vasso det vi sag forsta gangen vi va dar.

     

Vi shoppar fortfarande for kung och fosterland och ni som undrar om det inte ar svart att gora av med 40 000 pa ca 3 veckor sa kan jag beratta att det inte nage problem! Pengarna rinner ur fingrarna som smor smalter i solen och redan efter 5 dagar hade det spenderats 10 000.

Saklart har det blivit lite festande men faktiskt otroligt lite, bara en enda riktig utekvall har de blivit, jag har for forsta gangen blivit lite dalig i magen har nere. Inge allvarligt men anda sa pass att alkohol inte har lockat utan att en film pa rummet kanns sakrare.

Vi har bestamt att vi ska vara har 9 dagar, sa den 10/4 flyger vi upp till Pattaya och ar dar i 2 dagar och gor ett hemskick. Sen aker vi till Koh Chang i ca 5 dagar och solar och badar mer. Sen tillbaka till Pattaya dar vi ska fira thailandskanyaret.

Det kanske kommer en uppdatering till innan vi kommer hem. Ni far lasa Vassos blogg annars, det kommer ju iaf sta samma saker och vara samma bilder =)