Suck

Jag blir så jävla less. Att det ens ska behövas blir en disskusion om det här.
Jag önskar att jag kunde säga att pengar inte var viktigt men det är de.
Skrev just ett lång argt inlägg men inser att det inte är någon mening så raderade det och dagens SUCK får tala för sig själv!

Grattis Sara!

I morgon fyller Sara år men vi firade henne idag. Vi började med frukost hos sara runt tio, mysigt värre, efter de fick hon presenten från mig, Vasso, Emma, Towa, och Anders. En glasblåsning på storsjöhyttan. Blev riktigt lyckat och en mysig dag.

Efter de gick vi vidare till Sara för lite tårtätning. Med raska steg bar de sedan iväg till sjukhuset där jag gjorde HLR (hjärt och lung räddnings utbildning) Riktigt roligt, och med Bitte som lärare kunde de inte bli bättre.

Och eftersom allt ska hända på samma dag så åkte jag och mamma sedan iväg till min gudmor Anita för att fira henne som fyllde 66 idag. Och nu ligger jag hemma i soffan med Vasso och väntar på att en film ska börja.
I morgon börjar jobbet igen, men de blir en lugn vecka. =)










Brrrr

Att jobba 7 dagar och ledig 1 är tröttsame för kroppen. Att 7 dagar tvingas kliva upp klockan 6 på morgonen är galet jobbigt. Att det dessutom är svart som natten när man kliver upp gör ju inte de hela lättare. Suck.
Sitter på jobbet nu men en lucka, i morgon är sista dagen av min jobbiga vecka. Och för att sätta pricken över i:et så var det såklart en delad tur, så börjar på morgonen och slutar 22.00 på kvällen men några timmars ledighet på dagen. Men men, ett sånt pass ska man väl klara av..

Nästa helg åker jag med laget till Bollnäs hela helgen. Hoppas på full pott där nere och att det ska bli kul.
Är ledsen alla som tjatar på utgång när man jobbar så mycket och har så mycket matcher på helgerna blir de fan svårt att ta sig ut.  =(

Jag och Vasso står på kö på två st treor nu. Sjukt fina och bra lägen. Hoppas verkligen att vi ska få någon av dem.

Thailandsresan som jag sara och Anders skulle göra runt den 20 november verkar inte bli av lika säkert längre. Sara ska byta jobba och beroende på hennes uppsägningstid åker jag eller inte. har hon två veckor kan jag inte följa med eftersom jag går på heltid ända tills den 16 november. Så det är bara att hålla tummarna för att hon har 1 månads uppsägningstid.

Oj

Helt galet vad många osm ringt och lyckönskat mig, otroligt. Tack och bock för det!
Efter dom intervjuat mig i både ÖP och LT sa de bara pang och så visste alla.
Nej då, jag har bara en smula prestationsångest....lovar!

Usch vad är jobbigt att kliva upp på morgonen när Vasso får ligga kvar i sängen. I morse hade jag kunnat gett en miljon för att fått ligga kvar i sängen och mysa med henne.

I helgen var jag och min mamma i Sthlm. Hennes morsdagspresent var ju en weekend i sthlm och teaterbiljetter till Cabaret med Helena Bergsrtöm Rockard Wolf, Sven Volter, Siv malmqvist mm.
Vi Kunde aldrig ha haft det bättre, första natten sov vi hos min moster och den andra på radisson mitt i sthlm. Lördagen va helt galen. Jag tror vi satt ner i 30 min då vi slängde i oss lite mat. Annars va det shopping för hela slanten. Vi gick och gick och gick och gick igenom hur många butiker som helst, när vi va färdig konstaterade vi att vi ändå bara hunnit med 1 ½ gata. Vi som tänkte hinna hela stan och gamla stan, och en mysig lunch, och en mysig eftermiddagsfika. Ne hjälp vad tiden sprang iväg. Blev dock en väldigt god lunch på kulturhuset.

Min dator är på lagning, hoppas på att den ska komma tillbaka snart!
Fredag är det match på IBC, håller tummarna för att et ska bli en bra match!

Poker SM

I dag till min stor förvåning ringde Unibet och ville göra en intervju med mig och att jag skulle skicka in någon bild på mig själv eftersom jag hade lyckats kvala in till poker SM den 2 november.

Blev galet överskad men svarade gärna på hans frågor om mitt liv och mina intressen.
Mina svar angående mitt pokerspelande var ju inte mycket att komma med. Jag har inte spelat speciellt länge eller mycket och aldrig vunnit någon större tunering men ibland ska man ha tur och hoppas den är med mig i SM. =D



Ludd i örat



"Har man fått ludd i ena örat var det på tok för länge sedan man tvättade sig ordentligt"

Lollos svar till Nalle Puh





För övrigt rullar livet på. I dag är det match, ska bli riktigt roligt. Match även i morgon.
I går va jag med Henke och Zake på pokerklubben. Men blev en tidig kväll och lämnade Henke där efter ett tag.
Vasso är tillbaka igen efter 2 planeringsdagar i Åre, trivs mycket bättre med att ha henne hemma än ute på äventyr.

Längtar redan till sommaren och det är bara Oktober. Fan vill ha värme, shorts och t-shirt. Inte tjocka vinterjackor med mössa och vantar. Men sommaren är inte långt borta. Snart får jag känna värmen igen. I november bär det av till mitt andra hem, för så är det faktskt även om vissa inte tycker om det. Efter att ha spenderat nästan 9 månader i det landet känns det som mitt andra hem.

Vasso lagar mat nu, hon är verkligen finast i hela världen, hoppas att jag alltid får vara med dig, underbara kvinna!